۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح یه شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی
سرخط خبرها

عاقبت شوم عشق و عاشقی در فضای مجازی| دختر عصبانی پسر جوان را با قلیان کشت

  • کد خبر: ۲۴۳۱۳۲
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۲
عاقبت شوم عشق و عاشقی در فضای مجازی| دختر عصبانی پسر جوان را با قلیان کشت
دختر جوانی که در اقدامی هولناک با شیشه قلیان مرتکب قتل شده بود، دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، بیستم بهمن‌ماه سال ۱۴۰۲ کشف جسد مرد جوانی داخل یک خودرو در پارکینگ ساختمانی واقع در غرب تهران از سوی همسایه‌ها به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، گزارش داده شد که با اعلام این خبر تیم تحقیق راهی محل حادثه شدند و جسد مرد حدوداً ۲۵ ساله‌ای را مشاهده کردند که به دلایل نامشخصی فوت کرده بود و جسد برای معاینات دقیق‌تر و علت تامه فوت به پزشکی قانونی منتقل شد.

متخصصان پزشکی قانونی پس از نمونه‌برداری از جسد با آزمایش‌های سم‌شناسی و آسیب‌شناسی اعلام کردند که مرد جوان بر اثر ضربه جسم سخت بر سرش ضربه مغزی شده و احتمالاً به قتل رسیده است.

بدین‌ترتیب تیمی از مجرب‌ترین کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ وارد عمل شدند و در نخستین گام با بازبینی دوربین‌های مداربسته خیابان‌های اطراف خانه مقتول پی بردند او قبل از اینکه به پارکینگ برسد به سختی رانندگی می‌کرده و پشت فرمان حالت عادی نداشته است.

تیم جنایی در این شاخه از تحقیقات به سراغ اقدامات اطلاعاتی رفتند و با بهره‌گیری از شیوه‌های کشف نوین جرم پی بردند، مرد جوان قبل از اینکه داخل پارکینگ خانه خود فوت کند با زن جوانی که از گذشته در ارتباط بوده قرار ملاقات گذاشته است.

کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پس از دریافت این اطلاعات مهم، با کسب مجوز‌های لازم قضایی بی‌درنگ راهی خانه زن جوان شدند و تنها متهم پرونده را در یک عملیات منسجم بازداشت کردند.

زن جوان در جریان تحقیقات ضمن ابراز پشیمانی صراحتاً به ارتکاب جنایت اعتراف کرد و ماجرا را اینطور توضیح داد: چندی قبل با مقتول در فضای مجازی آشنا شدم و رابطه‌ای میان ما شکل گرفت. روز حادثه او به خانه من آمد. به‌خاطر قرار ازدواج با یکدیگر درگیر شدیم که در یک لحظه کنترل خود را از دست دادم و با شیشه قلیان یک ضربه به سر او وارد کردم.

متهم گفت: مرد جوان پس از این درگیری سوار ماشین خود شد و به سمت خانه‌اش حرکت کرد. من نیز ساعاتی بعد متوجه شدم فوت کرده است. خیلی ترسیده بودم به‌خاطر همین این موضوع را با هیچکس در میان نگذاشتم. پشیمان هستم و نمی‌خواستم دستانم به خون آلوده شود.

با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضایی، متهم برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت و سیر مراحل قانونی پرونده در شعبه چهارم دادسرای امورجنایی، ادامه دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->